tradeonline

Pitanje, prekretnica ili promjena u životu drugog najvećeg instrumenta na tržištu digitalnih sredstava?

 Michael Van de Poppe, trgovac na virtualnom tržištu kapitala, u nedavnom tweetu predviđa da će drugi najveći instrument na tržištu digitalne imovine doseći iznos od 1800 do 2000 dolara.
 
Ulagači i trgovci, prema mišljenu Van de Poppea kao trgovca smatraju da tržište digitalnih sredstava može imati iznimno visok potencijal za profit u predvidljivoj budućnosti!
Oni koji to propuste, ostaju izvan igre – a oni koji ignoriraju, zaostaju!
 
 
 
 
Registrirajte se za više informacija ispunjavanjem obrasca, pronašite odgovore na sva Vaša pitanja i upoznajte pružatelja usluga digitalnih sredstava, licenciranog i nadziranog u Europi!

Upozorenje o riziku: Molimo Vas da obratite pažnju da su informacije o investicijskim prilikama i na web stranici namijenjene isključivo u svrhu oglašavanja i marketinga, nisu sveobuhvatne i ni pod kojim uvjetima se ne mogu smatrati izravno ili neizravno, eksplicitno ili implicitno, kao savjeti za investiranje, ponuda ili prijedlog investicijske strategije za financijski instrument. Svako navođenje bilo kakvog prijašnjeg performansa ili simuliranog prijašnjeg performansa na web stranici ne predstavlja predikciju budućih rezultata. Trade Online doo. ograđuje se od svake odgovornosti za gubitke i troškove koji proizlaze iz ili su povezani s transakcijama klijenata u financijskim instrumentima i/ili kripto sredstvima. Trade Online doo. i osobe uključene, uključujući njihove poslovne partnere, zaposlenike ili radnike naše tvrtke, ne garantiraju točnost, valjanost, ažurnost ili potpunost informacija/podataka koje pružaju treće strane te nisu odgovorni za bilo kakve gubitke nastale ulaganjem na temelju takvih informacija/podataka. Detaljne informacije o investicijskim prilikama možete dobiti od naših kolega. Također, molimo Vas da imate na umu da su CFD-ovi složeni instrumenti s visokim rizikom brzog gubitka novca zbog poluge, a digitalni fondovi kao neregulirani, decentralizirani i iznimno volatilni instrumenti nose značajne rizike i mogu izgubiti sav uloženi kapital. Stoga, molimo Vas da pažljivo razmislite da li zaista razumijete kako CFD-ovi i digitalni fondovi funkcioniraju i možete li priuštiti visoki rizik gubitka novca. Molimo Vas da pažljivo pročitate detalje mogućih rizika u vezi s tim!