tradeonline

Metaverse kao ulaganje u novoreguliranu digitalnu razmjenu u Europi!

 U sve većoj mjeri razvija se aktivan pokret oko metaversa, od tvrtki koje razvijaju i upravljalju platformama do tvrtki i korisnika koji žele prodavati proizvode, digitalne valute i usluge dostupne u virtualnim svjetovima.
 
Zapravo, svi oni žele zaraditi na metaversu – onda… Zašto ostali ne bi učinili isto?! U Europi, zahvaljujući MiCA regulativi, postoji širok raspon mogućnosti na tržištu digitalnih sredstava.
 
Velika većina stručnjaka u tom području nedvojbeno vidi metavers industriju kao izvrsnu priliku u nadolazećim godinama. Stoga nosi iznimno visok potencijal profita za sve trgovce i ulagače.
 
Može li metaverse, zajedno s WEB3.0, biti sličan ili čak nadmašiti milenijski DOTCOM BOOM?
 
Vi dobro raspolažete svojim novcem, zar ne? Želite li donijeti najbolju odluku na trenutnom tržištu
novca i kapitala?
 
I uz to, odabrati prave digitalne resurse kako biste ostvarili profit? Ili jednostavno želite više informacija? Kontaktirajte nas…..

Upozorenje o riziku: Molimo Vas da obratite pažnju da su informacije o investicijskim prilikama i na web stranici namijenjene isključivo u svrhu oglašavanja i marketinga, nisu sveobuhvatne i ni pod kojim uvjetima se ne mogu smatrati izravno ili neizravno, eksplicitno ili implicitno, kao savjeti za investiranje, ponuda ili prijedlog investicijske strategije za financijski instrument. Svako navođenje bilo kakvog prijašnjeg performansa ili simuliranog prijašnjeg performansa na web stranici ne predstavlja predikciju budućih rezultata. Trade Online doo. ograđuje se od svake odgovornosti za gubitke i troškove koji proizlaze iz ili su povezani s transakcijama klijenata u financijskim instrumentima i/ili kripto sredstvima. Trade Online doo. i osobe uključene, uključujući njihove poslovne partnere, zaposlenike ili radnike naše tvrtke, ne garantiraju točnost, valjanost, ažurnost ili potpunost informacija/podataka koje pružaju treće strane te nisu odgovorni za bilo kakve gubitke nastale ulaganjem na temelju takvih informacija/podataka. Detaljne informacije o investicijskim prilikama možete dobiti od naših kolega. Također, molimo Vas da imate na umu da su CFD-ovi složeni instrumenti s visokim rizikom brzog gubitka novca zbog poluge, a digitalni fondovi kao neregulirani, decentralizirani i iznimno volatilni instrumenti nose značajne rizike i mogu izgubiti sav uloženi kapital. Stoga, molimo Vas da pažljivo razmislite da li zaista razumijete kako CFD-ovi i digitalni fondovi funkcioniraju i možete li priuštiti visoki rizik gubitka novca. Molimo Vas da pažljivo pročitate detalje mogućih rizika u vezi s tim!